مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت از مستاجر بعد تسویه کامل ودیعه

با سلام.
مستاجر کلی از وسایل خانه ام را خراب کرده. اما طبق توافق قرار شد فقط خسارت تعویض بخشی از کابینت را بدهد. با چندتا کابینت کار تلفنی صحبت کردیم همه یه مبلغی یکسان گفتند که از ودیعه کسر کردیم. اما بعد از امدن کابینت کار متوجه شدیم خسارت بزرگتر و هزینه دو برابر است.حالا مستاجر چون تسویه کرده و رفته همکاری نمیکنه و میگه برو شکایت کن.
عکس قبل و بعد کابینت هم موجوده با تاریخ.
ایا میتونم قانونی بعد تسویه کامل ودیعه خسارتی بگیرم؟؟
اگر با شکایت میتونمخسارتم رو بگیرم ایا هزینه دادرسی و حق وکالت رو همراه با خسارت میتونم قانونی بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه دادرسی و حق وکاله وکیل طبق تعرفه قابل مطالبه است.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

خسارت دادرسی و حق الوکاله مطمنا قابل دریافت است . ولی در خصوص کم برآورد کردن خسارت و مطالبه مبلغ بیشتر برای خسارت ، نیاز به قرار کارشناس و اقناع نظر قاضی به اشتباه در براورد خسارت می باشد