مشاوره حقوقی رایگان - حکم قتل پلیس

اگه شخصی با پلیسی که حین دزدی دستگیرش کرده در کشور دیگه ای (کویت) درگیر شده باشه و پلیس به قتل برسه و یکی دیگه از پلیس ها رو هم زخمی کرده باشه ، بعد که حکم اعدام بیاد با شاهد و مدرک شخص دیگه ای قتل رو به گردن بگیره تحت چه شرایطی آزاد میشه؟
می‌تونه برگرده کشور؟
و اینکه ممکن هست بعدا مدارک رو بشه و طرفی که گردن گرفته شهادتش رو پس بگيره و باز دستگیرش میکنن؟ دادگاهش چجوری اجرا میشه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه یه نفر دیگه بیاد و اقرار به قتل کند دادگاه رسیدگی می کند اگر دادگاه احراز کند که اقرارش درست است نفر دوم محکوم و نفر قبلی فوری آزاد می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده های کیفری اقرار به راحتی قابل قبول نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وقتی مشخص شود که شخص قاتل نمی باشد خوب جرمی مرتکب نشده و در پناه قانون است