مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر کولر با مالک یا مستاجر؟

مدت 2 سال است که خانه ام را اجاره داده ام و در توضیحات قرارداد نوشته ایم که تمام اقلام و تجهیزات (با ذکر نام) سالم تحویل مستاجر شده و به تایید او رسیده و موارد مذکور تا پایان مدت قرارداد نزد مستاجر به امانت سپرده شده.
باتوجه به متن آیا هزینه تعویض موتور کولر با موجر است یا مستاجر؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعمیرات کلی با موجر می باشد تعویض موتور نیز شامل همین تعمیرات می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر هزینه تعمیر موتور کولر با مالک است و مستاجر وظیفه ای ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر بنده هزینه تعمیر کولر موتور کولر از دید بنده با مستاجر میباشد