مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رو پلاک خودرو بابت کشف حجاب

سلام
یه پیامک از پلیس امنیت اخلاقی برای من اومد که نوشته شده بود به جرم کشف حجاب در خوردوی شما اخرین اخطار تا 7 روز مهلت دارید که به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید
که من سریعا رفتم که بدونه اثبات جرم یه تعهد نامه گرفتند که اگر بار دیگه این مشکل پیش اومد ماشین بنده رو توقیف کنید. که هنوز از اون تعهد که حتی خودم خبر ندارم که چه جرمی مرتکب شدم و به اصرار انها امضا و اثر انگشت دادم 3 روز بیشتر نگذشته که دوباره امروز برای من پیامک اومده به دلیل پایبند نبودن به تعهد خود خوردوی شما از طرف پلیس توقیف میشه
توو این چند روز اصلا من ماشین بیرون نرفته توو پارکینگ خونه بوده
حالا من از شما میخوام راهنماییم کنید که چیکار باید کنم
اصلا کاری که نشده رو ازم تعهد گرفتن و بعد از 3 روز هم حکم توقیف خودرویه بنده صادر شده
ممنون میشم از راهنمایتون...
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
گزارش مامور زمانی معتبر است که برخلاف اوضاع واحوال یا دلایل نباشد بنابراین اگر اعلام جرم مامور به دادسرا برخلاف دلایل باشد می توانید به مقام قضایی اعتراضات را اعلام کنید ودفاع کنید