مشاوره حقوقی رایگان - مهریه روز

سلام
مهریه صدهزارتومان در سال 1357 درون قباله ازدواج تعهد شده حال جهت دریافت آن در سال 1401 بصورت قانونی به نرخ امروز چه مبلغی شده است؟
چگونه محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، به موجب تبصره 1082 قانون مدنی چنانچه مهریه وجه رایج باشد، متناسب با تغییر شاخص قیمت سالانه زمان تأدیه، نسبت به سال اجرای عقد که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می گردد، محاسبه و پرداخت خواهد شد؛ مگر این که زوجین، در حین اجرای عقد، به نحو دیگری تراضی کرده باشند.
تعیین ارزش مهریه به نرخ روز، فرمولی دارد که با دانستن آن، می توانید میزان مهریه خود را مشخص کنید. این فرمول، در ماده 2 آیین نامه اجرایی قانون الحاق یک تبصره به ماده 1082 قانون مدنی، مشخص شده است که فرمول حساب کردن آن به صورت زیر می باشد :

ارزش مهریه به روز = مبلغ مهریه × عدد شاخص در سال قبل ÷ عدد شاخص در سال وقوع عقد

و پاسخ سوال کاربر بصورت حدودی مبلغی برابر با دویست و چهل میلیون تومان بلکه بیشتر خواهد بود.