مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مبلغی پول برا چک به همراه سود

سلام شب بخیر. ببخشید همسرم برا خرید زمینی چک داده، حالا با فروختن ماشین و طلا و حتی گرفتن وام، هنوز نتونستیم حدود 300 میلیون از پول چک رو جور کنیم، حالا شخصی به ما پیشنهاد داده ک این مبلغ رو طی مدت معلوم با سودش به ما بده، یعنی مثلا یک دانگ از اون زمین رو به نامش کنیم طبق یک قرارداد و ذکر کنیم تا مدت مثلا 5ماه دیگه اون یک دانگ رو ک یه جور ضمانت برا پولش میخواد رو، دوباره ما ازش بخریم طبق یک مبلغ معلوم، یعنی مثلا 400 یا 450 میلیون، و دوباره اون یک دانگ رو پس بگیریم، حالا این پول حکم‌ شرعی‌ خاصی داره، یعنی اشکال شرعی داره، مثلا ربا حساب میشه، ممنون میشم راهنمایی کنید، چون از سر ناچاری به خاطر برگشت نخوردن چک همسرم میخواد، پول بگیره و خب تو این دوره هيچ کس بدون سود پول قرض نمیده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای سوالات شرعی خود می توانید از متخصصین مربوطه سوال کنید که

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای سوالات شرعی خود می توانید از مرجع تقلید سوال کنید

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

اگر زمین به جای بدهی باشد یک نوع معامله خرید وفروش است که تهاتر کردید ربا نیست ،فقط پول در مقابل پول با سود معین ربا محسوب میشه