مشاوره حقوقی رایگان - اجاره 25 درصدی

سلام خسته نباشید، بنده خانه بزرگ و زیبایی دارم که افرادی که شرایط مالی خوبی دارند اجاره میکنند، یک مستاجر دارم چند مغازه استیجاری و چند خانه در شهرستان دارد

این شخص به طور اتفاقی به بنگاه گفته سه چهار ماه یا هر وقت خونه های شهرستانشو بفروشه میخواد بره خونه خودش

این خونه در فصل تابستان خوب اجاره میروند و من نمیخوام موعدهای تمدید آن به پاییز و زمستان بکشد و مجبور شوم همیشه در فصل نامناسب و با قیمت کم اجاره دهم

من به این شخص گفتم تخلیه کند و اظهارنامه هم فرستادم منتها هربار یکی را واسطه میکند که میخواهد یکسال بشیند و هر شرطی را در قولنامه قبول میکند

من میگویم اگر میخواهی یکسال بشینی و قصد دو سه ماه نداری چرا انقدر اصرار داری و خانه دیگری تهیه نمیکنی میگه اسباب کشی وسایلم رو خراب میکند

این فرد به اصطلاح آدم گرگی هست، میخواستم بپرسم آیا بعد دو سه ماه که خودش خانه خرید میتواند از من و قولنامه بابت افزایش بیش از بیست و پنج درصدی اجاره شکایت کند و ضمن تخلیه خانه من را درگیر جریمه کند؟

چون فقط به منافع خودش فکر میکند من میترسم با رفع نیازش و خرید خانه اش از این حربه برای تخلیه استفاده کند.

آیا از نظر قانونی شکایت به افزایش بیش از بیست و پنج درصدی مصوب، بعد از یکی دو ماه از نوشتن قولنامه جدید امکانپذیر است؟

یک خانه دیگر هم به نام اینجانب هست که ایشان نمیدانند، اما من به مبالغ اجاره برای زندگی نیاز دارم

این شخص خانه هاش رو برای فروش گذاشته و حتی همین ماه هم مشتری آمده و معامله شون نشده یعنی قصد جدی فروش دارد اما فقط به شرایط خودش فکر میکند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر با این حال به تعزیرات گزارش دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر مالک و مستاجر توافق کنند مشکلی ندارد ولی حتما امضای مستاجر و رضایت به پرداخت این مقدار اجاره و امضای دو شاهد باشد