مشاوره حقوقی رایگان - حق کار و تحصیل

سلام من دختر 18 ساله ای هستم که مطلقم و خانوادم بخاطر اینکه مطلقم و حرف و حدیثایی که ب دروغ برام درآوردن نمیزارن نه جایی برم نه حتی دوستانم بیان خونمون
گیرای سختی میدن مثلا ماهی ده تومن گوشی منو شارژ نمیکنه و نمی‌کرد یااگه فیلم مثلا ترکی ببینم گوشیمو میگیره یا عقاید مسخرشون داره منو اذیت میکنه مثلا نمیزاره برم مدرک گواهینامه بگیرم میگن هروقت ازدواج کردی بگو شوهرت برات بگیره یا نمیزارن برم دانشگاه و هیچ خرجی برای من نمیکنن و وقتی میخام برم سرکار نمیزارن خب حداقل خودم کار کنم پول گواهیناممم یا نت یا یه چندتا چیز ساده ایی ک خودم میخامو بخرم ایناکه نمیخرن و مثلاتو اگ آدرس چند تا خیابون با مغازه رو بلد باشی بهت هزار تاتهمت میزنن و خلاصه رسما میخان دخترشون یه احمق باشه که ن تحصیل ن رانندگی ن آدرس نه هیچی بلد باشه و سرشو بکنه تو کاه من واقعا با18 سال سن و اینک یه دختر مطلقه هستم این زندگی واقن زندگی بدی هست یه دختر 15 ساله هنوز شرایطش بهتره منه و میخاستم ببینم چجوری میتونم ازشون شکایت کنم که بتونم کارکنم یا حداقل یه 20 دقیقه برم بیرون و چون براب دانشگام پول شهریش سنگینه و باید کارکنم تا بتونم شهریه بدم ببینید ایشون سه تا خونه دارن ولی منو یه کلاس نمیفرسن برا هزینه مثلا رفت و آمدش و واقعا کارکردن واسه من ضروری هست دلم نمیخاد بخاطر این رفتار خانوادم دوباره اگر ازدواج کردم کسی ب خودش حق بده که همه مستقل بودن منو ازم بگیره و خانوادمم این کارو تایید کنند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید