مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد همخانه

با سلام و سپاس
فردی منزلی رو رهن کرده و از من خواسته باهم همخونه بشیم
بخشی از مبلغ رهن رو بنده پرداخت میکنم تمپل
قراردادی در این زمینه وجود داره، و اگر دستی بین طرفین نوشته بشه، چه مواردی باید رعایت بشه که در صورت نیاز قابل پیگیری از هر دو طرف برای احقاق حقوقشون باشه
سپاس

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. وقت بخیر. باید قرارداد اولیه رو بخونید و ترجیحا یه کپی ازش داشته باشین و ببینید که ایشون از انتقال یا شراکت در سکونت منع نشده باشن و در قرارداد خودتون هم مبلغ رهن، اجاره و مدت قرارداد و شرایط فسخ قرارداد و هم چنین سایر موارد مثل ممانعت از ورود اشخاص دیگر به منزل و... رو درج کنید. موفق باشید.