مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نظر موجر و فشار به مستاجر جهت تحویل آپارتمان

دو سال است ما در ملکی زندگی میکنیم و تمدید کردیم. امسال جهت تمدید صحبت کردیم و رقمی را موجر پیشنهاد داد که 4 روز پیش از اتمام قرارداد به بنگاه مراجعه کردیم و چونه ها رو زدیم و عدد رو نهایی کردیم و بنگاه و مالک هر چه اصرار کردیم قرارداد را عقد کنند گفتند اول باید افزایش وجه ودیعه پرداخت بشه بعد قرارداد بسته بشه و قرارداد رسمی هم نمیبندن. قبول کردیم که وجه رو تا چند روز آینده براشون واریز کنیم. غروب اون روز زنگ زده مالک که رقمی که از یک ماه پیش گفته بودن و توافق کردیم کم هست و میزان افزیش ودیعه رو دو برابر عدد پیشین خودشون اعلام کردن! و گفتن اگر نمیتونید بدید تا 4 روز دیگه ملکمو تحویل بدید دارم اجاره میدم.
با توجه به این روند ما باید چه کار کنیم؟ آیا قانون کمکی در این خصوص میکند؟ دست کم آیا میتوان مدتی زمان جهت پیدا کردن ملک جدید از نظر قانونی داشت؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه، دردناک است شرایط، لکن مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید
مصوبه کرونا نسخ نشده است
لکن بعضا تخلیه می‌دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق مصوبه می توانید با 20 یا 25 درصد افزایش ساکن باشید.