مشاوره حقوقی رایگان - پرونده از آمار شعبه کسر و به مرجع تحقیق اعاده شد

من در دادگاه رای گرفتم برا متهمم برا توهین و تهدید تخریب و ضرب و جرح عمدی یکسال زندان تعزیری و جریمه دادگاه و دیه ولی چون رای غیابی بود متهم واخواهی داده و الان تو همون دادگاه که حکم به زندان و فلان را داده این عبارت کزایی نوشته شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرونده به دادسرا ظاهرا ارجاع شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهرا جهت انجام تحقیقات به دادسرا ارسال شده