مشاوره حقوقی رایگان - من سوال بپرسیدم ایا طرفم میتونه واحد بگیره. بیخودترین جواب وکیل نوشته. در دادگاه حرفهاتو بزن

بنده 6 سال پیش برای تمام کار ساختمان از شخصی که سنگ نما میفروخت میخواستم حدود 20 میلیون سنگ بیارم چون دست چک نداشتم برای ضمانت که پول سنگ بتونه بگیره یه قولنامه بابت واحد نوشتیم که مبلغ بیست ملیون پیش داده در قسمت توضیحات نوشتیم چنان چه تا فلان تاریخ مبلغ 20ملیون بهش برگردونم واحد میزد و عودت میگردد. داخل بندهای قولنامه بنگاه هم داور تعیین کرده بود بجز قولنامه داخل یه برگه دیگه نوشتیم بابت قولنامه شماره فلان تا تاریخ 20/12/95 چنان چه من مبلغ بیست میلیون پس بدم واحد برای خودمه و نوشتیم و پول ندم کل واحد برای اون هستش و بنده حق اعتراض ندارم. حال پیش بینی کردیم شاید واحد بخوام بفروشم برای همین نوشتیم که خریدار به بنده وکالت فروش بابت واحد میده که در موقع فروش واحد 20 ملیون بهش بدم و چنانچه مبلغ بیست ملیون ندم حق فروش واحد ندارم و در صورت فروش بنده فروش مال غیر انجام دادم. بعد یه مدت یه مقدار پول بهش دادم ولی یدفعه از محل فراری شد مجبور شدم بهش احضار نامه بدم که طبق قرارداد شماره 2345 بیا بیست میلیون بگیر که دیگه نه جوابی داد نه خبری ازش شد منم واحد به شخص دیگر فروختم سند هم زدم الان بعد از 6 سال یدفعه رفته شکایت کرده بیا واحد تحویل بده .. حالا سوال اینه آیا اون میتونه واحد بگیره واحد دیگه اصلا برای من نیست .. بعد اون بخاطر طلب پول سنگ اون قرارداد نوشتیم اصلا واحدی نفروختن یا پولی بهم نداده

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بیست میلیون طلبش را به حساب سپرده دادگستری واریز می کردی بعد می فروختی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما با توجه به اینکه قرارداد بین شما و طرف مقابل عقد بیع شرط بوده است بدین ترتیب که در قولنامه تنظیمی اعلام نموده اید واحد شما به مبلغ 20 میلیون تومان فروخته شد اگر در فلان تاریخ مبلغ 20 میلیون تومان به طرف مقابل پرداخت گردد قولنامه خود به خود منفسخ و مجددا آپارتمان به شما اعاده گردد با توجه به اینکه اصل بر عدم پرداخت مبلغ 20 میلیون تومان از ناحیه شما بوده است است لذا به نظر می رسد که � مشکل جدی حقوقی مواجه شده‌اید بهتر آن است که در خصوص �فای تعهد از جانب خودتان دلایل و مدارک محکمه پسند جمع‌آوری نمایید که همانا پرداخت 20 میلیون تومان در تاریخ مقرر می باشد در صورتی که چنین سند و مدرکی در اختیار ندارید طرف مقابل قادر به گرفتن واحد از شما می باشد