مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی دور باغ و ساخت بنا

سلام خسته نباشید. من در سال 93 یک باغ 800 متری در اطراف تبریز خریدم البته بگویم این باغ از باغهای منطقه گردشگری است وقتی من خریدم پی باغ پی ریزی شده بود ویک بنا 10 متری در باغ وجود داشت من هم شروع به دیوارکشی کرده و یک اتاق 30 متری هم من درست کردم در سال 97 باغ را فروختم به شخصی دیگر اداره کشاورزی برای من شکایت کرده من هم قولنامه را به دادگاه داده اما باز برای من اخطاریه می فرستند لطفا راهنمایم کنید من چه کار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً اگر مالک ملک به تخلفات ساخت و ساز را در باغ انجام داده است مسئولیت پاسخگویی را خواهد داشت البته موضوع شما قابل دفاع و بایستی با بررسی اسناد و مدارک دفاع مناسبی را ارائه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر مالک ملک به تخلفات ساخت و ساز را در باغ انجام داده است مسئولیت پاسخگویی را خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه مدارک و مستندات به دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و حتما در زمانی که دادگاه احضار می کند در جلسات دادگاه حاضر شوید.