مشاوره حقوقی رایگان - دعوای پدر و پسر

با سلام. بنده و خانواده ام توسط پدرم بسیار اذیت و شکنجه شدیم و از او بیزاریم خیلی از اوقات به من و برادران و خواهرم می‌گفت که برین کار کنید من نفقه شما رو نمیتونم بدم و ... الان که کمی سنش رفته بالا میگه من پیر شدم و نمیتونم کار کنم و تو خونه هم همش حرفا زور میزنه امکان داره که اونو از خونه بندازیم بیرون ؟ در ضمن خونه هم اجاره ای هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر، دلیلی ندارد وی را از خانه بندازید بیرون و شما وظیفه دارید که از وی نگهداری کنید و به حرفش گوش کنید و هزینه های زندگی وی را تهیه کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اینکار نه قانونی و نه انسانی است