مشاوره حقوقی رایگان - اخذ توضیح از ضابطین

سلام، وقت بخیر
خانمی که با همسر قبلی بنده ازدواج کردن از من به عنوان اتهام و افترا شکایت کردن دفعه قبلی منع تعقیب صادر شد الان مجدد شکایت کردن و داخل سایت دیدم زده تعیین وقت مجدد به جهت اخذ توضیح از ضابط یعنی چی؟ ما هیچ برخوردی که کلانتری بخواد ثبت کنه یا حتی حضورا با هم نداشتیم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاضی از مامور توضیح می خواهد احتمالا ابهامی در پرونده وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا ابهامی در پرونده وجود دارد و نیاز به توضیحات هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به شما پیشنهاد می کنم به صورت حضوری مراجعه نمایید