مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج خارجی، ثبت در شناسنامه ایرانی

سلام، وقتی من در آلمان ازدواج کنم، آیا در شناسنامه و پاسپورت ایرانی من باید ثبت شود؟ یا الزامی نیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به عنوان یک شخص ایرانی باید ازدواج شما از طریق سفارت ایران ثبت شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در این خصوص از اداره ثبت احوال سوال کنید تا دقیقتر راهنمایی شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به عنوان یک شخص ایرانی باید ازدواج شما از طریق سفارت ایران ثبت شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مطابق قانون ایران شما تبعه جمهوری اسلامی ایران محسوب می شوید و همچنان تبعی ایران هستید و باید در سجل کیفری ایرانی شما نیز ثبت شود