مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه امنیت اخلاقی

سلام من رو سال 91با هم کلاسی امنیت اخلاقی گرفت و بردن کلانتری،ازمون تعهد گرفتن و جریمه نقدی پرداخت کردیم گفتن اگه تا سه سال تکرار نشه خود ب خود پاک میشه،رفتم برای اخذ پروانه کسب ولی عدم صلاحیت فردی زدن و ب اماکن ک مراجعه کردم پروندم تو سیستم بود باید چکار کنم، نباید شوهرم متوجه شه،ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سابقه کیفری محسوب نمیشود و معمولا بعد از ده سال از سجل کیفری حذف میگردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سابقه کیفری محسوب نمیشود که بعد از ده سال از سجل کیفری حذف میگردد