مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت والدین برای ازدواج

سلام خسته نباشید
من 27 سالمه حدود 10 سالی میشه به دختری علاقمند شدم که 4 سال از من کوچک تر هستن ، رابطه بین ما سالم و احساس بین ما دوطرفه است و ما هردو عاشق همدیگه هستیم اما متاسفانه هرچقدر تلاش کردیم هر دفعه به بن بست خوردیم چون تعصبات خانواده طرف مخالف همیشه باعث اختلاف ها میشه ، بزرگترین مشکل ما مربوط میشه به اینکه آنها اتباع افغانستان هستن و ما ایرانی ، ما هردو کار میکنیم و میتونیم از پس زندگی خودمون بربیایم ، از ارث پدری هم یه واحد منزل در اختیارمه و درآمد قابل قبولی دارم
پدر این خانم فردی تعصبی هستن و مشکل اعصاب هم باعث شده شده خصوصیات اخلاقیش هم شدید تر بشه
میخواستم بدونم آیا راهی هست تا مشکل بین خانواده های ما از طریق راههای قانونی حل و فصل بشه ؟ ماهردو ازین شرایط خسته شدیم و این بلاتکلیفی کلی مشکلات روحی روانی برامون ایجاد کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر دختر مشکلی نداشته باشد می توانید ازدواج کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر خانم میتواند از طریق دادگاه برای ازدواج اقدام کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌توان با اذن دادگاه ازدواج نمود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتوانيد از طريق دادگاه اقدام كنيد