مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثار پدر فوت شده

باسلام. پدر من مدت 23ماه و اندی در زمان جنگ سرباز وظیفه سپاه بوده است.با توجه به اینکه در قید حیات نیستند و مادرم نیز بیمه ای نداشته و مستمری بگیر نیست می توان در خواست کارت ایثار کرد ؟

مزایا و مستمری برای مادرم در نظر گرفته می شود؟

ممنون

چند بار به سپاه شهرستان رفتم و گفتن اصلا به متوفیان کارت نمیدن در صورتی که سپاه امام رضای خراسان رضوی میگه میدن و باید به سپاه شهرستان مراجعه کنید.موندیم چکار کنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید