مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام
بیست سال پیش در یکی از مراکز تجاری تهران که دارای 320 واحد تجاری میباشد ملکی را خریداری نمودم، که زمین برای شهرداری و شخصی جهت ساخت 53 مالک 47٪ سازنده مشارکت کردند.
در قرارداد فروشی که با مالکین تنظیم شده فروشنده از خریداران وکالت بلاعزل گرفته که تا دریافت سند مدیریت و اجاره مشاعات بعهده فروشنده باشد و تا زمانی که اسناد مالکیت آماده نشود مالکین حق دخالت در این امور را ندارند ملک مذکور مشکل تامین پارکینگ 200 واحد هم دارد
در چند سال اخیر شروع به تخلف کرده و از هر فضایی جهت ساخت مغازه استفاده می‌کند، طبق قانون تملک آپارتمان‌ها مالکین مجمع تشکیل داده و هیات مدیره انتخاب کردند. حال با توجه به اینکه طی نامه ای شهرداری بعنوان مالک 53٪ از کل به مالکین این اختیار را داده که با توجه به گذشت 20 سال و فروش 99٪ از کل مغازه ها مالکین می‌توانند مجمع تشکیل داده و هیات مدیره و مدیر انتخاب نمایند.
ولی متاسفانه سازنده بخاطر منافع ای که در مجتمع دارد حاضر به تحویل مجتمع به هیات مدیره قانونی نمی شود
و می‌گوید به خاطر بند وکالت بلاعزل مالکین حق این اقدام را نداشته و ندارند
در صورتی که درسته ما به آنها وکالت دادیم ولی این اختیار را از خودمان که سلب نکرده ایم. در ضمن اظهارنامه ای هم ارسال نموده ایم و مهلت 15 روزه جهت تحویل مجتمع به آنها داده ایم که غیر ممکن است تحویل دهند.
سوال اول ؛ چگونه می‌توانم کل مجتمع را تحویل گرفته و هیات مدیره منتخب مالکین را مستقر نماییم.
سوال دوم ؛ با توجه به تخلفاتی که در چند سال اخیر انجام شده و در وکالتی که خریداران داده اند خیانت شده است وکالت بلاعزل را می‌توان زیر سوال برد و کیل را عزل کرد
سوال سوم ؛ فروشنده در این چندین سال حتی کوچکترین اقدامی جهت رفع موانع بابت دریافت سند نکرده است، و با تخلفات راه دریافت پایانکار را تقریبا غیر ممکن ساخته در این مورد چه کار می‌توان کرد
‌سوال آخر ؛ در این بیست سال باتوجه به درآمد چند ده میلیارد هیچگونه بیلانی تا به امروز به مالکین داده نشده و چگونه می‌توانیم حسابایی نماییم
لطفا ما را راهنمایی نموده و اگر وکیلی با تجربه در اینگونه پروژه ها دارید چگونه می‌توانیم حضوری زیارتشان کنیم
با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام
می بایست مدارک حضوری بررسی شود
در وکالت نامه اگر حق اقدام سلب نشده باشد علی رغم وکالت بلاعزل .شما حق اقدام دارید
اگر خیانت محرز شود میتوان وکالت را از طریق دادگاه منفسخ کرد
وکیل باید حساب دوران تصدی را به موکل بدهد و این نیز از موارد خیانت و سبب انغساخ وکالت می باشد
توصیه میکنم حتما وکیل بگیرید ..در صورت تمایل در خدمت شماهستم