مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

با سلام و عرض ادب
یک قطعه زمین از سهم الارث پدریمان را فروختیم و در مبایعه نامه ماده 5:شرایط تسلیم مورد معامله، در مبایعه نامه قید کردیم که باید در تاریخ 1401/5/1 مورد معامله را تحویل خریدار بدهیم چون فعلا گندمه و باید درو بشود بعد قطعه زمین را تحویل بدهیم.
در ماده 5 و در بند 3-5 مبایعه نامه این متن نوشته شده: در صورتی که معلوم گردد مورد معامله به هر علتی به جهت قوه قاهره مانند رهن، مصادره، عملیات اجرایی دادگستری و یا اجرای اسناد رسمی، مستحق للغیر و غصبی بودن قانونا قابل انتقال به خریدار نبوده فروشنده موظف است علاوه بر استرداد ثمن معادل نرخ روز به عنوان خسارت به خریدار بپردازد.

با توجه به این متن سوالم اینست که آیا معنی این جمله اینه که یعنی ما باید تا تاریخ 1401/5/1 قطعه زمین را تحویل خریدار و به او انتقال بدهیم و بعد هر مشکلی از ما سلب مسولیت می شود؟ یا منظور اینست که ما باید تا قیامت هر گونه ادعای حقیقی روی این قطعه زمین پیدا شد! باید به عنوان فروشنده خسارت بدهیم؟!

با تشکر از جوابتان.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت محقق شدن موارد ذکر شده فروشنده مسئول پرداخت ثمن و خسارت هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروشنده مسئول پرداخت ثمن و خسارت هست