مشاوره حقوقی رایگان - حصارکشی زمین زراعی

من 280 متر زمین زراعی داشتم که 30 مترش البته مازاد هستش
دور تا دور زمین درخت صنوبر کاشته شده میخواستم بدونم میتونم بین درختای دور تا دور زمین 3 ردیف سیم خاردار نصب کنم یا مجوز میخواد چون نمیخوام فنس بکشم فقط میخواستم سیم خار دار باشه دورش و خیلی ها این ترفند رو استفاده کردند بدون مجوز
و اینکه نصب یک در چوبی بطوریکه داخل معلوم باشه هم مجوز میخواد!؟البته درب رو با گیاه میپوشونیم
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در محدوده مالکیت خودتان اقدامی کنید مانعی ندارد در غیر این صورت باید از مالک مجاور جواز داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مجوز بگیرید.
از طریق جهاد کشاورزی پیگیری کنید