مشاوره حقوقی رایگان - تبصره 100 مالیات

سلام خدمت کارشناسان محترم
من در سال 1400 مبلغ 540 میلیون با دستگاه پوز تراکنش داشتم. سال اولی هست که مالیات پرداخت میکنم کافی نت در ارسال تبصره ماده 100 برام سود زده 26 میلیون و مالیات قطعی صفر نوشته شده کد رهگیری صادر شده. سوال من اینه که همه چیز درسته مشکلی در آینده پیش نمیاد ؟ جریمه دیرکرد وارسال نکردن اظهارنامه و ........
ممنون از پاسخگویی کارشناسان محترم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما حقوقی نمی باشد می توانید به اداره مالیات یا دفاتر ارسال اظهارنامه مراجعه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

درامد تا 48/000/000معاف است اگر با فروش 560 میلیون فقط بیست و شش میلیون سود و درامد را قبول کنند بله درست است اما خود شما کلاه خود را قاضی کنید کمتر از پنج درصد سود معقول و مقبول است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید اظهارنامه ارسال می‌کردید چرا که تراکنش مالی داشته اید و سود نبوده است