مشاوره حقوقی رایگان - سلام من مادرم ب قتل رسیده ولی غیر عمید خاستم ری دادگاه رو ببینید وبگید مقدار دیه چقد است باتشکر

با سلام رلی دادگاه انقلاب اسلامی متهم پرداخت دیه کامل انسان به متوالی بزه 11/1399این اتفاق افتاده ونوشته تا دوسال قمری پس از حادثه باید پرداخت بشه . خواستم بدونم باید یه جا پرداخت کنه یا قسط بندی میشه براش

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مبلغ دیه مادر شما نیازی به دیدن حکم ندارد مبلغ دیه در سال 1401 600 میلیون تومان میباشد و شخص باید 600میلیون بپردازد ولی با توجه به اینکه دو ساله در نظر گرفته شده برای غیر عمد باید سال اول 600 میلیون سیصد میلیون و سیصد میلیون دیگر را نیز بپردازد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر امکان پرداخت دارد یکجا در غیر این صورت تقاضای اعسار از پرداخت دیه دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه باید یکجا پرداخت بشه مگر اینکه متهم نداشته باشد و دادخواست اعسار داده باشد که در این صورت اگر اموالی نداشته باشد دادگاه حکم به تقسیط دیه صادر می کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
تماس بگیرید