مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

سلام خدمت وکلای محترم
ببخشید بابت نگارش زیادم کامل توضیح دادم که شما بهترین راهنمایی رو بکنید...
خواهش میکنم پاسخ روشنی به بنده بدید
بنده یک همخانه از طریق برنامه آگهی گرفتم و بهمراه دو شاهد مرد قولنامه دستی بین خودمون امضا کردیم، و این مطلب رو بصورت شفاهی به مستاجر عرض کردم که (درصورت پشیمانی از ادامه همخانگی کلیه اجاره منزل تا تاریخ پایان قرارداد از ایشان کسر خواهد شد و در حضور شاهدان قبول کردند)
اما پس از گذشت یکماه طبق ابراز شخصی و مشکلات خانوادگی خود شخص همخانه ام و رضایت ایشان قرارداد رو فسخ کردن و بنده هم مبلغ اجاره ماههای قرارداد رو کسر کردم و با رضایت کامل امضا و اثر انگشت زدند و برگه های قولنامه رو تحویل دادند و رفتند.. در متن فسخ نوشتم که (فسخ قرارداد با رضایت کامل همخانم هست و پس از کسر و عودت باقیمانده ودیعه،هر دو طرف حق اعتراض و شکایت رو از هم سلب و ساقط می نمایند)
اما الان به اتهام کلاهبرداری، تحصیل مال از طریق نامشروع، تقلب و سواستفاده از امتیازات تهمت و استفاده از الفاظ رکیک از بنده شکایت کردند درصورتی که با رضایت و درخواست خودشون و بدون هیچکدام از موارد بالا با همدیگه تسویه کردیم!!!
لازم به ذکر هست که خودم هم مستاجر این ملک میباشم و با مالک هماهنگی نکردم و همخانه گرفتم در قولنامه خودم هم ملک به بنده با ظرفیت 3 نفر اجاره داده شده و هیچگونه منعی برا همخانه در نظر گرفته نشده و الان مالک هم اطلاع دارند و امکان دارد شهود بدهند...
سوال این است:
ایا قولنامه من و همخانه ام که با امضا و اثرانگشت و
رضایت مکتوب ایشان و خودم و شاهدان و شماره واریزی های ودیعه و اون متن که قید شده میتونه برای تبرئه بنده از این اتهامات کافی باشه لطفا پاسخ واضحی بدید خدا خیرتون بده سپاس از شما...

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.باتوضیحات شما به نظر جرمی مرتکب نشده اید.نیاز به بررسی قرارداد اجاره وفسخ آن میباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یله برای دفاع مستندات خوبی است ضمن اینکه ایشان هم باید برای ادعای خود دلیل قانونی ارائه دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید ضمن ارائه مدارک دفاعیات خود را مطرح کنید و دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.