مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام
بنده به عنوان راننده مدت یکسال و هفت ماه توی شرکت پخش مشغول بکار شدم و ماشین پیکان وانت تحویل من شد و در قبال ضمانت یا حسن انجام کار 4فقره سفته البته بدون قرارداد و رسید مجموعا 300میلیون امضا کردم که معرف به عنوان ضمانت پشت سفته را امضا کردند و و مدت چهار ماه قبل از اتمام کار با شرکت به عنوان بازاریاب کار کردم که توی این مدت چند ماهه چهار الی پنج نفر از مشتری های شرکت مبالغی به حساب بنده واریز کردند که من نیز نقدا به شرکت تسویه فاکتور را انجام میدادم و سفارش بعدی برای مشتری ارسال میشد
( مشتری باید تسویه میکرد تا باربعدی که سفارش داده بودن بهشون تحویل میشد ) الان که ماشین و تحویل دادم و درخواست استرداد سفته ها را دادم در مقابل شرکت تهدید به واخواهی سفته یا واگذاری به فرد دیگر میکند و نیز بیان میکنند که شما دزدی کردید و پول مشتری تسویه نشده و ماشینی که تحویل اینجانب بود نیز به شرکت عودت داده شده ، بنده شکایت کیفری خیانت در امانت کردم و کلانتری هم رفتیم برای مشاوره که با عدم سازش من پرونده به شورای حل اختلاف دادند آیا میتونم سفته را پس بگیرم یا شرکت میتونه هم سفته ها را اجرا بذارن
من باید چکار کنم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

چنانچه در سفته حسن انجام تعهد قیدشده باشد شرکت باید تقصیر شما رو اثبات کنن در غیر اینصورت طلبکار محسوب میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شرکت می تواند به میزان مبلغی که به شرکت تحویل ندادید از وجه سفته مطالبه کند.