مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت

باسلام. بنده با خانمی با قصد ازدواج دائم به مدت 2 ماه عقد موقت کردیم و نزدیکی صورت گرفت در صیغه نامه به جز یک عدد سکه پارسیان چیز دیگری ذکر نگردید سوال بنده اینجاست آیا مهریه مجهول و مبهم میباشد و مهر المثل به خانم تعلق می‌گیرد
شاهده تعیین مهریه چند شاهد و عاقد محضر بود و اینکه بنده بعد از یکماه عقد موقت فسخ و یک عدد سکه پارسیان را به دفتر خانه عقد دادم میشه راهنمایی کنید خدا خیرتون بده دلیل فسخ هم دخالت های مادرشون بود

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

در صورت پرداخت همان مهریه چیز دیگری به ایشان تعلق نمیگیرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به مشاوره تلفني وجود دارد
تماس بگيريد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه به صورت مشخص تعیین و پرداخت شده است و لازم نیست مهرالمثل پرداخت شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ملاک مهریه ان چیزی است که در سند نکاحیه قید شده است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

مهریه چیزی است که در نکاحیه قید شده است یا شرط به پرداخت گردیده است