مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

باسلام. ببخشید سوالی داشتم اگر همسرمون بخوان پرینت مکالمات روی خط رو بگیرند ایا میتوانند؟ و به خودشون داده میشه یا دادگاه؟ و اینکه اگر در پرینت خط چیزی پیدا نشود میتوانند دوباره درخواست پرینت واتساپ داشته باشندیاتلگرام؟واگراینستاگرام باخط خودمان نداشته باشیم چطور

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کند و در خواست پرینت بده دادگاه دستور پرینت مکالمات و پیامک هارو میده و اگر درخواست بده امکان بررسی واتساپ و... از طریق پلیس فتا وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.