مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای شورای پزشکی منطقه ای ناجا

با سلام بنده در سال97 بعلت تصادف در حین ماموریت و افتادگی مچ پا و فلج عصب پرونئال جراحی تاندون ترانسفر انجام دادم.در کمیسیون سال97 برام زدن آسیب کامل عصب پرونئال و سطح3 دادن ولی امسال رفتم برای تمدید زدن آسیب متوسط عصب پرونئال و سطح 2 دادن.رفتم برای اعتراض رئیس بهداری نوشت مجدد در کمیسیون مطرح شود.
حالا نمیدونم منظورش همون کمیسیون منطقه ای یا ن. ولی من میخام بیماریم تو شورای عالی پزشکی ناجا بررسی بشه چکار کنم؟ .میدونم تو کمیسیون منطقه ای حقمو نمیدن در صورتی که عصب پارونئالم کاملا فلج هست و خود دکتر بهداری که منو ویزیت کرد نوشت فلج.لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل