مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش فیلم رابطه جنسی

سلام روز بخیر من دختر 19 ساله ای هستم که حدود 2 سال پیش یعنی فروردین سال 99 وقتی 17 ساله بودم با یه آقایی که 5 سال از من بزرگتر بودن وارد رابطه شدم اون زمان از روی بچگی و با قول ازدواج منو مجبور به رابطه جنسی کردن و بهم گفتن با دست و گوشی خودم از رابطه عکس بگیرم و من هدفشون رو متوجه نشدم و ایشون گفتن فقط برای اینکه دست دوتامون بمونه...بعد از 6 ماه تصمیم به جدایی گرفتم و از همون روز تهدید های ایشون شروع شد و بهم میگفتن یا برو خکنشون برای رابطه جنسی یا همه چی رو پخش میکنن آذر ماه سال 99 در آخرین مکالممون بهم گفتن عکس و فیلما رو پخش میکنم آبروتو میبرم کاری میکنم بابات سکته کنه من اون زمان به خاطر سن کم اجازه بیرون رفتن از خونه برای مراجعه به پلیس فتا رو نداشتم چون یه زمانی این اتفاقات افتاد که پدرم بازنشسته شد و کامل خونه بودن(به اصرار ایشون تمام رابطه ها وقتی پدر و مادرم خونه نبودن و سرکار بودن خونه خودمون انجام میشد)
الان که 2 سال گذشته ایشون هر چندماه یه بار پیام میدن و من نخونده پاک میکنم هر شماره ای از ایشون باشه بلاک میکنم ولی ترس زندگیمو داغون کرده...از تهدیداشون فقط اسکرین شات دارم میخواستم بدونم به کجا باید مراجعه کنم؟حکمش چیه و اینکه اسکرین شات مدرک حساب میشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیچ‌ وجه به خواسته های وی گوش نکنید بفرمایید از ایشون شکایت خواهید کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

تحت عنوان اخاذی و تهدید از ایشان شکایت و پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید و اخاذی شکایت کنید