مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به آبروریزی و رسوایی درب منزل و محل زندگی

با سلام، بنده برای آقایی حدود 7 الی 8 سال در دفترشان بعنوان منشی بودم تا پارسال و با هم رابطه ی عاطفی نیز داشتیم، ایشان متاهل هستند و بنده نیز با ایشان صیغه نمودیم. از حدود دو سه سال پیش این آقا بشدت ب بنده توهین میکنند و تهدید مبنی بر بردن آبرو، تهدید ب آمدن جلوی درب منزل ک ب برادرت یا مادرت فحاشی میکنم و کتک میزنم و با قمه و چاقو می آیم... . بنده را بارها و بارها نیز تهدید نموده اند. ب مادرم و برادرانم و خواهرم فحش و القاب بسیار رکیک نسبت داده اند.و می گویند ک ما حلال زاده نیستیم و پدر و مادرم مشکل اخلاقی داشته اند. بنده را نیز متهم ب فساد اخلاقی می دانند و بارها بهمین علت تهدید ب کتک یا قتل و یا پخش فیلم پورن از من و توهین و فحش ب پدر فوت شده ام انجام می دهند. اکنون نیز شماره ی من را ب شخصی تحت عنوان زن بدکاره پخش کرده اند ک پیشنهاد پول ب بنده بدهند و ... . ایشان حتی در پیامهایشان نوشته اند ک شما قاتل و دزد و خرابکار و متهم ب فساد هستید. بنده باید چه شکایتی از ایشان بکنم ک دست بردارند از سر بنده و جلوی درب منزل نیایند چون ب کرات تهدید ب آمدن درب منزل و آبرو ریزی و رسوایی و خون ریختن نموده اند و می گویند ک حق با ایشان می باشد در حالیکه تهمت و افتراست. آیا اصلا شکایتم راه ب جایی میبرد ، اگر بله چه مجازاتی در انتظار ایشان می باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یا توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس ادله و شهود قابل پیگیری با شکایت کیفری است