مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد در انتقال سند خودرو

عدم تعهد در انتقال سند و کلاهبرداری
باسلام حضور وکلای محترم.من درسال97باطلاق توافقی ازهمسرم جداشدم.قرارشد ماشینی روکه بنام ایشون بود بمن درقبال دریافت قیمت روز اون سال بفروشه که بابتش15میلیون گرفت وتعهدکرد24ساعت بعدسند رو تحویل من بده.متاسفانه بعدگرفتن پول متواری شدتابعد3سال واندی که محل کارش پیداکردم وفشاراوردم بابت گرفتن سند رفته به دادگاه شکایت کرده که این 4سال ماشین وبمن امانت داده بوده والان من باید تحویل بدم بهش.چطورمیتونم دردادگاه اثبات کنم که ایشون به تعهدش عمل نکرده وکلاهبرداری کرده وخسارت زده بمن؟خواهشا راهنمایی کنیدمن رو.باسپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

امانت باید در دادگاه با عنصر سپردن ماشین به شما ثابت شود در غیر این صورت جرم خیانت در امانت نیست. شما میتوانید با اعلام مالکیت خود دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی شما می توانید با حکم دادگاه گذشته و تعهدات ایشان خواسته خود را مطالبه نماید و ایشان ملزم به انجام آن است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مبایعه نامه ندارید با شهادت شهود مالکیت خود را ثابت نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع واجد وصف کیفری نیست ضمن اینکه اگر ادله دیگری ندارید با شهادت شهود می توانید ادعای خود را اثبات کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر سندی دال بر اثبات قرار فی مابین و نتیجتا مالکیت خود ندارید از شهادت چند شاهد استفاده کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ادله و شهود خود را به دادگاه معرفی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مبایعه نامه ندارید با شهادت شهود مالکیت خود را ثابت نمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در صورتی که بابت این انتقال سندی تنظیم ننموده اید . باید با ارائه فیش واریزی مبلغ 15 تومان به حساب ایشان به همراه شهود یکه از موضوع طلاق تفاهمی و تفاهم شده اگاه بوده اند رادر داداه حاضر و از خود دفاع نمائید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌توان دادخواست داد، جرم کلاهبرداری محقق نشده است