مشاوره حقوقی رایگان - فوت حین خدمت یا شهید؟!

سلام.
کامیونی نیمه‌های شب، ماموری تنها را در ایست بازرسی زیر می‌گیرد.
عمدا یا سهوا...
مامور 23 ساله سر صحنه جان می‌دهد.
فوت حین خدمت است یا شهید؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه بوده و بدون تقصیر وی حادثه رخ داده شهید محسوب میشود برای اطلاع بیشتر از بنیاد مربوطه پیگیری نمایید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

تشخیص این امر در صلاحیت بنیاد شهید میباشد به مرجع مذکور مراجعه نمائید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به اینکه حین خدمت بوده وتقصیری مرتکب نشده باشند از طریق بنیاد باید پیگیری گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به استاندارهای بنیاد شهید دارد اما دیه در هر حال قابل مطالبه است و اگر عمد باشد قصاص دارد.