مشاوره حقوقی رایگان - کارمزد وام ازدواج

سلام وقتتون بخیر.
من و همسرم خرداد 1401 وام ازدواج 120 میلیونی گرفتیم. همون روز پرداخت نفری 4.800.000 از وام رو خود بانک به عنوان کارمزد سال اول برداشت کرد و داخل دفترچه وام برای هر سال یک کارمزد 4 درصد نسبت به مانده بدهی باید پرداخت کنیم. مگه وام ازدواج قرض الحسنه نیست؟ این هر سال کارمزد به چه صورت هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شعبه سرپرستی بانک در میان بگذارید تا اگر نتیجه نداد دیوان عدالت اداری شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این همه تشکیلات دولتی برای وام دادن به شما کار می‌کنند و حقوق میگیرند کارمزد یعنی این