مشاوره حقوقی رایگان - الحاق به طرح هادی

با سلام اينجانب يك قطعه زمين به مساحت هزار متر مربع داراي سند شش دانگ مسكوني وچسپيده به طرح ها دي روستايي هست الان كه مراجعه كردم بنياد مسكن ميگن كه چون دورش ديواره الحاق به طرح نميشه درصورتيكه بخاطر سند ديوار كشي شد و در سند هم قيد شده ديوار ، اب وبرق وگاز هم جلو زمينه و خونه كنارزمين هم داخل طرح هست . حالا خواستم ببينم بايدچيكار كنم تشكر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام چنانچه ملک شما داخل طرح هادی قرار گرفته باشد میتوانید اقدام کنید در غیر اینصورت چه با داشتن دیوار چه غیر آن امکان پذیر نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

چنانچه ملک شما داخل طرح هادی قرار گرفته باشد میتوانید اقدام کنید