مشاوره حقوقی رایگان - سقف تعویض خودرو

بنده به تازگی ماشینی خریدم به حسب اعتماد به کارشناس نبردم از لحاظ فنی سالم ماشین هیچ ایرادی نداره امروز فهمیدم که پوسته سقف ماشین عوض شده به فروشنده هم اطلاع دادم گفتن بنده خبری ندارم همونطور گرفتم فروختم بنده الان میتونم از راه قانونی اقدامی کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا اظهار نامه فسخ بنویسید اگر پس نگرفت شکایت کیفری کلاهبرداری