مشاوره حقوقی رایگان - مادرفوت شده پدر زنده

سلام مادرمن سال 78نصف سهم خونه پدری مان را که به نام خودش بود رابه نام برادر بزرگترم به شرط رسیدگی به خانه به او واگذار کرد .اما برادرم هیچ رسیدگی انجام نداد و مادرم به خاطر داشتن جنون عقلی درسال 80اقدام به خودسوزی نمود وفوت کرد آیا الان مامی توانیم سهم ارث مادری مان را از برادر‌مان به علت نداشتن صحت عقل کافی مادران بگیریم البته پدر درقید حیات می‌باشد.چگونه وبا چه قانونی

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اگر در زمان انعقاد عقدمادرتون محجور بوده و بتوانید اثبات کنید بله در غیر این صورت خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر در زمان انعقاد عقدمادرتون محجور بوده و بتوانید اثبات کنید بله در غیر این صورت خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات حجر می توانید معامله آنها را ابطال کنید.