مشاوره حقوقی رایگان - نادیده گرفتن تخلف همسایه بنده توسط دهیار

همسایه بنده سال گذشته شروع به ساخت منزل مسکونی درحیاط خانه قدیمی خود کرد اما بدون رعایت عقب نشینی از دوطرف خیابان وهمچنین رعایت نکردن حریم بین دیوار منزل بنده . طی چندمرحله مراجعه به دهیاری جواب غیر منطقی به من میدهند . باراهنمای شما بتوانم ثابت کنم که همسایه ام به دهیار رشوه داده تا سازنده بتواند شروع بکار کند خیلی خوب میشود چون بعد از نصب شش ستون وسقف اول بعد از گذشت یکسال ادامه نمیدهد وراکد گذاشت اما از طرف دهیاری هیچ اقدامی صورت نمیگیرد این درحالی میباشد که خانواده من خیلی مورد ازار و اذیت ایشان وکارگران ساختمان قرار داریم با درنظر گرفتن موقعیت منزلم وسقف ساختمان همسایه احتمال ورود سارق ویا هر جاندار دیگر به داخل خانه من اسان میباشد . درخواست من وخانواده من از شما بزرگواران گرفتن حق وحقوق خانواده ام .ومحکوم کردن متخلفین .چرا که روستای ما به جای شورای اسلامی ودهیاری مردمی . حاکم مستبد وکارکنان مستکبر دارد . دعای خیر اهالی روستا همراه زندگی باعزت شما عزیزان میباشد .منتظر راهنمایی شما هستیم متشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق فرماندار یا بخشداری پیگیری کنید