مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

سلام وقتتون به خیر
آیا شورای روستا و دهیار می تونه برای مطالعات جاده کشی یا اجرای طرح هادی از روستاییان طلب هزینه مطالعاتی یا هزینه انجام پروژه داشته باشه ؟
و آیا به ازای پرداخت وجه ما می تونیم طلب رسید با مهر شورا رو داشته باشیم ؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به نظر چنین حقی ندارند ، می توانید از طریق فرمانداری یا بخشداری پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر حق دریافت نخواهند داشت مگر با میل واراده اهالی رپستا باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

می توانید از طریق فرمانداری یا بخشداری پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر می توانید از طریق فرمانداری یا بخشداری پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ممکن نیست از طریق فرمانداری یا بخشداری اقدام نمایید و حق خود را مطالبه کنید. اگر نتیجه نداد دادخواست دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر به فرمانداری یا بخشداری مراجعه نمایید