مشاوره حقوقی رایگان - وقتی زوجه نفقه نمیگیرد چه کند؟

درود
من زوجه هستم. درخواست نفقه زدم و در شورای حل اختلاف قرار است جلسه برگزار گردد. از سال 98 شاید در سال نهایتا 4 بار نفقه با نظر خود زوج که بالاترینش امسال 1میلیون بود دریافت کردم. حال برای جلسه نمیدانم باید چه مدارکی ببرم.لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.
من خانم تحصیل کرده جوان با خانواده پدری با شرایط مالی مساعد از ابتدا ازدواجم هستم. زوج هم شغل موجه با درامد ثابت دارد

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

سلام درخواست نفقه منوط به تمکین زوجه می‌باشد چنانچه در این مدت تمکین عام و خاص داشتید نفقه شامل حالتون میشود اما چنانچه عدم تمکین شما ثابت بشه ناشزه محسوب شده و مستحق دریافت نفقه نیستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم نفقه از زمان تمکین شما محاسبه میشود اگر این مورد اتفاق افتاده نیاز به ارائه مدرکی از جانب شما نیست اگر طرف مقابل ادعایی داشته اما می‌توانید متقابلاً دفاع نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شرایط خود و درآمد زوج را اعلام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نفقه منوط به تمکین زوجه می‌باشد چنانچه در این مدت تمکین عام و خاص داشتید نفقه شامل حالتون میشود ا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به نظریه کارشناس میزان نفقه را اعلام می کند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

نفقه منوط به تمکین زوجه می‌باشد چنانچه در این مدت تمکین عام و خاص داشتید نفقه شامل حالتون میشود ا