مشاوره حقوقی رایگان - مسولیت زن در برابر مرد

سلام
من چند سال هست ازدواج دائم کرده ام ولی متاسفانه خانم بنده هیچ گونه کاری در منزل انجام نمی دهد حتی حاضر نیست عذا درست کنه برای هر دوتامون و همچنین از رابطه نزدیکی به شدت خودداری می کند ولی الان رفت شکایت کرده که مبنی براینکه درخواست نفقه داده و ازطرفی هم قید نموده داخل دادخواست خودش که دچار بیماری زنانه هستم که به این دلیل نمی توانم تمکین کنم درصورتی که دروغ میگه حالا تکلیف چیه باید چه کار کنم که نفقه شما حال آن نشود و وظایف خانم در مقابل من چیه
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید دادخواست تمکین بدهید و در صورت اختلاف موضوع به پزشکی قانونی ارجاع میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تمکین بدهید و در صورت اختلاف موضوع به پزشکی قانونی ارجاع میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما هم دادخواست الزام به تمکين بدهید