مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام شدم بدون هیچ سندی

سلام .سال 93 کارگر شرکت خصوصی بودم .بعد رفتم ضامن یک نفر شدم .به بانک هیچ گونه سندی مثل گواهی کسر از حقوق و وکالت محضری و چک یا سفته ای ندادم فقط قرارداد امضا کردم همین .بعد استخدام تامین اجتماعی شدم .بعد از 8 ماه حقوقم بسته شد وتا الان سال 96 پرونده رفته دادگاه برای پرداخت وام الانم خواهان تامین خواسته داده میتونم با توجه به این که سندی ندادم و فقط قرارداد امضا کردم کاری بکنم یا نه لطفا راهنمایی بکنید .وام از بانک رفاه بوده الانم 94میلیون باقی مانده

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بستگی به قراردادی دارد که شما امضاء کرده اید که در آن چه شروطی وجود دارد که امکان بسته شدن حقوق شما وجود داشته است و همچنین بستگی به شرایط بانک برای آن وام گرفته شده دارد. به طور کلی قرارداداهای ضمانت بانکی به گونه ای تنظیم می شود که بانک بتواند از اموال و حساب های بانکی ضامن بدهی خود را مطالبه کند. فیش حقوقی و هر گونه سند صرفا برای این است که در ابتدا تشخیص دهند شما توانایی پرداخت بدهی موضوع ضمانت را دارید یا نه و ربطی به تعهدات شما ندارد و شما باید طبق قراردادی که امضا کرده اید اقساط را پرداخت کنید.