مشاوره حقوقی رایگان - حضانت پسر

سلام ، پسر من 9سال دارد و با اینکه حضانت با پدرش هست ولی پیش خودم زندگی میکند ، پدرش گاهی مبلغی به حسابش میریزد ، میخواستم حضانتش رو بگیرم برای یه سری کارهای حداقلی مثل باز کردن حساب بانکی ، بردن به مسافرت و تعیین محل زندگی و تعیین مدرسه ای که تحصیل می‌کنه و ...
طبق نظر و سنجش روانشناسی که باهاش در مشاوره هستیم پسرم ضریب هوشی بسیار بالایی داره
خودم شاغل هستم و شرایط کاری و زندگی پایداری دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید با اعلام شرایط مالی و اخلاقی خود دادخواست حضانت فرزندتان را دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای این موارد وکالت بلاعزل از همسر خود بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما راه های مختلفی میتوانید انجام دهید می توانید به حالت بگیرید بلاعزل بگیرید یا در مقابل عوضی بگیرید پیشنهاد می کنم از طریق مشاوره تلفنی مشاوره داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

برای این موارد وکالت بلاعزل از همسر خود بگیرید