مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد زمین کشاورزی

حدود 10 جریب زمین کشاورزی دارم که حدود 1000متر از ان در اثر عبور و مرور صاحبان زمین های همسایه در طول 20سال تبدیل به جاده و راه شده ولی الان به دلیل زیاد شدن این عبور و مرور و ایجاد مشکلات میخاستم بدونم میشه این راه رو مسدود کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بدون اجازه شما بوده می توانید با عنوان مزاحمت یا تصرف عدوانی شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر در شرایطی خاص و با حکم دادگاه