مشاوره حقوقی رایگان - اثبات داشتن رابطه جنسی دو همجنسگرا

سلام من حس میکنم برادرم همجنس گراست خواستم بدونم اگه دو همجنسگرا مرد در حال رابطه جنسی باشند از نوع دخول میشه تشخیص داد که فاعل یا مفعول رابطه جنسی داشته یا نه اگه آری چگونه

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
رابطه مقعدی قابل تشخیص است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مفعول باشد قطعا قابل تشخیص است که رابطه مقعدی داشته است و اگر فاعل باشد و با کسی رابطه دخول بدون استفاده از وسایل بهداشتی انجام بده و بلافاصله به پزشکی قانونی ارجاع بشه از طریق آزمایش مایعات داخل مقعد قابل تشخیص است که فاعل چه کسی بوده است.
توجه داشته باشید که این عمل بدترین عملی است که یک انسان می‌تونه انجام بده و باید جلو اینکار گرفته بشه و می توانید جهت درمان به روانشناس مراجعه کنید