مشاوره حقوقی رایگان - همجنس بازی

سلام .3سال ازدواج کردم و یکسال متوجه شدم همسرم همجنس باز هستن از چت هاشون شات گرفتم نمیدونم چطور ثابت کنم به دادگاه واینکه طلاق یکطرفه میتونم بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مورد مطرح شده اثبات شود آری امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص خدمت شما عرض کنم ابتدا بفرمایید اسکرین شات‌ها در کجا بوده چه مدارک و مستندات دیگری دارید چرا که طرف مقابل این حق را دارد که انکار نماید شما می‌بایست دلایل را بگویید تا شرایطتان را برای شما بازگو کنم