مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در جرم

سلام ببخشید جرم معاونت همیشه قبل از مباشرت هست اما یک جا هست ک بعد از مباشرت هستش اونجا کجا هستش

پاسخ ها :

یک وکیل

جرم معاونت مقدم یا تقارن همزمانی با وقوع جرم داره مثل امساک ولی بعداز ارتکاب جرم معاونتی وجود ندارد و عنوان مجرمانه خاص تلقی میشود.
اگرچه معاونت ممکن هست عمل فیزیکی بعد از فعل مباشر باشد اما همفکری قبل از ارتکاب جرم توسط مباشر صورت گرفته است

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

باسلام
معاونت در جرم همیشه قبل از مباشرت نیست، بلکه قبل یا حین مباشرت هم انجام میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد