مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

در مغازه مشاور املاک بودم دوستم در آنجا کار میکرد یکی از دوستان صاحب مغازه آمد گفت ملکم را میفروشم گفتیم شما صاحب خانه هستی گفت بله البته فروختم به یه پیرمرد دوباره ازش خریدم الان هم پیرمرد درون خانه هست این آدم وقتی دید ما خانه را پسندیدم با مشاور املاک صاحب مغازه با تبانی شب قبل یه قرارداد تنظیم کردند و بعد فرداش صد میلیون خونه رو بما گرونتر فروختند آیا میتونم فسخ کنم قرارداد رو ممنون میشوم

پاسخ ها :

فسخ معامله به دلیل گران فروختن فسخ معامله به دلیل غبن غبن در معامله ملک فسخ معامله ملک معامله ملک فسخ معامله