مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی خواندن صیغه موقت بدون محضر

با سلام
من و نامزدم می‌خواهیم چند روزی رو به مشهد سفر کنیم ولی بنا به قوانین هتل های ایران نمی‌توانیم یک اتاق بگیریم خواستم بدونم چطور میشه صیغه موقت بدون محضر و مهر و ثبت شناسنامه ای انجام داد میشه درباره ماده 1062 قانون مدنی توضیح کامل بدید و روش اجرای قانونی این صیغه رو بهم بگید .
سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صیغه همان ازدواج منقطع است که میتوانید ان را ثبت کنید و صیغه نامه دریافت نکنید . اما باز هم برای گرفتن اتاق مشترک هتل کمکی نمیکند . باید اتاق های مجزا داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید بدون ثبت رسمی و با اخذ دفترچه صیغه نامه موضوع را اعلام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اخذ دفترچه صیغه نامه موضوع را اعلام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با اخذ دفترچه صیغه نامه موضوع را اعلام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفترخانه ازدواج مراجعه کنید و صیغه موقت یک ماهه تنظیم کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظاهرا برخی دفاتر ازدواج انجام میدهند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با اخذ دفترچه صیغه نامه موضوع را اعلام نمایید