مشاوره حقوقی رایگان - توافق نامه

با سلام
بنده یک خودرو خریدم که قولنامه به نام خودم نوشته شده ولی با توجه به مشغله شغلی سند خودرو را به نام همسرم زدم و همچنین مبایعه نامه خانه ای که در ان مستاجر هستیم به نام او می باشد ولی از همسرم یک برگ دست خط با امضاء و اثر انگشت گرفته که هر زمان خواستم انها را به نام من برگرداند و یا در عوض مهریه و تمام حق و حقوق را از من گرفته تنها برابر قانون یک چهارم حقوق خود را به او بدهم و حق اعتراض را از خود سلب نموده ایا با این دست نوشته حق با من است و می توان در مراجع قضایی در صورت شکایت همسرم محکوم نگردم

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
باید توافقات بصورت کامل بررسی گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید توافقات بصورت کامل بررسی گردد.تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اظهار نظر دقیق باید مدارک بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید توافق نامه در محضر تنظیم شود و دو نفر شاهد مرد ان را امضا کنند